Met gay coaches

A coach is someone who allows you to see the hope inside yourself. Oprah Winfrey

Ik ben niet beter dan andere coaches of therapeuten, maar ik ben ervaringsdeskundig, net als mijn collega’s waarmee ik samenwerk. En dat alleen al maakt mij als gay-coach bij uitstek geschikt. Ik heb zelf ervaren hoe anders én hoe gewoon mijn eigen leven is, omdat ik zelf tot de doelgroep behoor. Dat maakt dat ik doorvraag waar andere begeleiders misschien eerder geneigd zijn om te stoppen.
Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent, wat je wilt en waar je tegenaan loopt. Ik herken situaties waarin je mogelijk verzeild bent geraakt of de specifieke verlangens en onzekerheden, die bij ons leven horen. Ik help je om pijnlijke passages in je leven onder ogen te komen en je eigen verhaal te omarmen. Zodat je jezelf écht aan kunt nemen.

Ik hang geen specifieke methode aan, maar geloof er in dat echt contact je verder kan helpen en zo het verschil kan maken. Ik luister net zo lang tot je je gehoord en gezien voelt.

Je bent welkom met je hele verhaal.