Waarom gay life coaching?

Gay zijn betekent gelukkig niet dat we allemaal hetzelfde zijn.

Ondanks de vooruitgang die de afgelopen decennia is geboekt, is het nog steeds een uitdaging om als gayman je leven te leven op een manier die bij je past. Een leven, dat je vreugde en voldoening geeft en waarin je er niet alleen voor jezelf bent, maar ook voor anderen.

Ik ben geen ‘gelukscoach’, die erin gelooft dat alles zomaar maakbaar is, maar een coach die mensen aanmoedigt om zelf in actie komen en ruimte te maken voor jezelf, dat wat er werkelijk van binnen speelt. Juist omdat het begrijpen van emoties zo’n belangrijk element is in mijn manier van werken, zorg ik altijd voor een omgeving waarin mensen zich veilig voelen. Zodat jij kunt uitzoeken wat voor jou belangrijk is.

Ik wil jou een plek bieden waar je kunt praten over jouw leven en wie je geworden bent. Jouw levensverhaal staat centraal. Ik luister net zolang naar je tot je je gezien en gehoord voelt. De hoogtepunten én de dieptepunten, alles is welkom. Samen met jou zoek ik naar wat jouw plek in het leven is. Hoe je voor jezelf zorgt, maar ook hoe je op anderen kunt bouwen. Want je bent hier niet alleen!

Je bent ook welkom met je vriend of man als je samen dingen wilt uitzoeken en die over je relatie gaan. Ik kan jullie helpen om samen te onderzoeken wat er speelt en wat dit voor jullie betekent en wat het van je vraagt.

Uitdagingen waar je je in herkent…

– Ik durf niet goed uit de kast moet komen..
– Plotseling werd mij duidelijk dat ik (ook) op mannen val. Hoe ga ik hiermee om?
– Ik heb een kinderwens, hoe pak ik dat aan?
– Ik loop tegen mezelf aan, ik loop vast…
– Ik ben getrouwd en heb een gezin. Hoe ga ik om met mijn dubbele gevoelens…
– Ik ben bang om mijn partner te verliezen, we groeien uit elkaar…
– Ik ben ziek, maar nog lang niet klaar met mijn leven…
– Mijn familie accepteert mij niet..
– Ik wil mijn verslaving onder ogen komen…